Vita-Skolen, Esbjerg

Om- og tilbygning til Vita-skolen, Esbjerg.

2 etagers tilbygning til Vitaskolen. Bygningen opføres delvist med teglfacade for at binde bygningen sammen med eksisterende teglbygninger og delvist i plademateriale, for at skabe sin egen identitet og markerer skolens nye hovedindgang. Stueplanen forbinder 3 eksisterende bygninger og giver elever og lærer mulighed for tørskoet at færdes mellem skolens forskellige funktioner. I stueplan får skolen et pædagogisk servicecenter, som ligger centralt og kan benyttes af alle skolens klasser. I stueplan endvidere skolen administration samt personalefaciliteter, let tilgængelig for både lærer og elever. Hele 1. sal etableres med undervisningsrum, forbundet af et varieret gangforløb, der kan bruges til gruppearbejde og arbejder på tværs af klasserne.

 

Kunde Esbjerg Kommune
Kompetence Arkitektrådgivning
Placering Esbjerg
År 2014
Bruttoareal (m2) 2.200 nybyg/1.200 ombyg
Anlægssum (kr) 43 mio.