Karlslunde Stationscenter

Nybyg af stationscenter i Karlslunde

D.A.I. har ydet ingeniørrådgivning på et stort nyt butikscenter overfor Karlslunde station, der fungerer som en stor pendlerstation. Centret har en størrelse på 6.000m2 med rig plads til butikker og et stort parkeringsanlæg med 100 parkeringspladser. D.A.I. har ydet fuld ingeniørrådgivning inden for de bærende konstruktioner, installationer og anlæg på projektet. Centret har yderligere mulighed for en nem tilføjelse af 2.500m2 ekstra center plads.

 

Kunde Greve Kommune
Kompetence Ingeniørrådgivning
Placering Karlslunde
År 2012
Bruttoareal (m2) 6.000
Anlægssum (kr) 72 mio.

Snaptun Færgegård, Snaptun

Boliger i landskabet

Renovering og ombygning af receptions-og opholdsområdet på Snaptun færgegård.

D.A.I. har gennem de sidste 20 år forestået alle ombygninger og renoveringer, hvoraf den seneste fokuserede på receptionen og nye administrationslokaler.

D.A.I. var totalrådgivere på projektet og forestod design af skranke og arbejdspladser i forbindelse med denne samt indkøb af møbler.
Indgangen til kursuscentret fremstod i 80’er design med gule mursten og mørkrøde klinker på gulvene, meget dystert, og fik et moderne og mere tidløst design.

 

Kunde Træindustri og bygningsarbejdernes fagforening(TIB)
Kompetence Totalrådgivning
Placering Snaptun
År 2010-11
Bruttoareal (m2) 300
Anlægssum (kr) 4 mio.

Ferskvandscentret, Silkeborg

D.A.I. som fast rådgiver

Siden 1987 har D.A.I. været rådgiver for Ferskvandscentret, Nordeuropas største center for forskning, uddannelse og erhverv inden for vandmiljø. I tilknytning til centret er der opført en større erhvervspark, der stadig udvides. D.A.I. har været arkitekt og rådgiver på alle nybyggerier, herunder IT-hus, kontorbygninger samt hotelværelser til Ferskvandscentrets gæster. Endvidere har vi forestået indretning, udsmykning og adskillige bygningsmæssige ændringer og tilføjelser. Projektet blev i 1992 hædret med Silkeborg Kommunes Bygningspræmie.

 

Kunde Ferskvandscentret
Kompetence Totalrådgivning
Placering Silkeborg
År 1987-2010
Bruttoareal (m2) 8.000
Anlægssum (kr) 105 mio.

Søhøjlandet Golf Resort

Fantastiske rammer i naturskønne omgivelser.

Et topmoderne golfcenter stod klar til at tage imod de mange gæster, der deltog i indvielsen af Søhøjlandet Golf Resort.

Centret er placeret i et fantastisk naturområde og byder på en 18-hullers golfbane anlagt i forskellige landskabstyper samt en 9-hullers Pay & Play-bane. D.A.I. er totalrådgiver på hele projektet og er arkitekter på golfcentret, der har hele 900 kvadratmeter under tag og er udført i et nutidigt formsprog. Herved har man valgt arkitektonisk at adskille golfcentret fra de omkringliggende feriehuse, som D.A.I. i øvrigt også har tegnet.

 

Kunde DanParcs Søhøjlandet
Kompetence Totalrådgivning
Placering Gjern
År 2009
Bruttoareal (m2) 900
Anlægssum (kr) 11 mio.

Ferskvandscentret, Gæsteværelser

På Ferskvandscentret i Silkeborg byggede vi i forbindelse med de sidste 2 nye kontorbygninger nye værelsesfløje bestående af i alt 20 dobbeltværelser.

Værelserne lever op til de høje krav, der i dag stilles til størrelse og indretning af hotelværelser i den bedste katagori. Indretningen af værelserne blev udført i en enkel stil med møbler og belysning i bedste kvalitet, hvor de sorte møbler er med til at understrege enkelheden og kvaliteten og ene røde stol står som en oplivende kontrast. Der er naturligvis taget hensyn til bevægelseshæmmede gæster ligesom der er lagt stor vægt på hensynet til allergikere.

 

Kunde Ferskvandscentret
Kompetence Totalrådgivning
Placering Silkeborg
År 2008
Bruttoareal (m2) 680
Anlægssum (kr) 7 mio.

DanParcs, Gjern

77 ferie- og fritidshuse i luksusklassen opføres i tilknytning til feriecentret DanParcs i Gjern i det midtjyske søhøjland.

Husene er i to etager og har plads til otte personer, som frit kan benytte feriecentrets faciliteter, hvortil der er adgang via fælles stier og gennem grønne områder. De eftertragtede feriehuse sælges som ejerboliger med mulighed for udlejning gennem DanParcs.

 

Kunde Reka Gruppen
Kompetence Totalrådgivning
Placering Gjern
År 2006
Bruttoareal (m2) 7.500
Anlægssum (kr) 57,5 mio.

Skanderborg Golfklub, Skanderborg

D.A.I. skaber nyt – både ude og inde.

Projektet indebærer dels en væsentlig forbedring og forøgelse af klubshusfacaliteterne fra de nuværende ca. 200 m2 til ca. 1.000 m2 og dels en omlægning samt udvidelse af banearealet med 9 ekstra huller. Klubhuset vil efter udvidelsen indpasse sig fint i den meget smukke kuperede natur syd for Skanderborg Sø. Klubhuset vil med sit lette og tidsløse formsprog markere sig “præcist” i den landskabelige sammenhæng og skabe et samspil mellem natur og arkitektur.

 

Kunde Skanderborg Golfklub
Kompetence Arkitektrådgivning
Placering Skanderborg
År 2005-06
Bruttoareal (m2) 800
Anlægssum (kr) 20 mio.

DanParcs Wellnesscenter, Rønbjerg

De gamle kurtraditioner danner basis for velvære og harmoni i krop og sjæl.

Projektet omfatter ingeniørarbejde i forbindelse med opførelse af ny svømmehal med omklædningsfaciliteter samt en wellnes-afdeling med forskellinge bade- og saunaer for fysisk velvære. En personlig og luksuriøs afslapning i form af de inden- og udendørs spabade, dampbad, sauna, koldtvandskar og fodmassagekanal, alt imens den smukke udsigt, de dejlige dufte og den blide musik stimulerer dine sanser.

 

Kunde DanParcs
Kompetence Ingeniørrådgivning
Placering Rønbjerg
År 2003
Bruttoareal (m2) 2.000
Anlægssum (kr) 24 mio.

Dana Feed, Horsens

Havnens dynamik tegner bygningen.

Vi skabte for et budget svarende til almindelige produktionshaller et varetegn for Dana Feed, der står som en port til havnen.

For Dana Feed i Horsens løste vi opgaven som totalrådgiver i forbindelse med opførelsen af et forsknings- og formidlingscenter til fiskefoder.

Projektet består af dels et nyt forskningscenter for udvikling af fiskefoder med forskningshal, laboratorier, kontorer etc. og dels en udvidelse af det eksisterende produktionsanlæg. Herunder en ny færdigvarehal, udbygning og renovering af eksisterende kontorbygninger og mandskabslokaler.

 

Kunde Dana Feed A/S
Kompetence Totalrådgivning
Placering Horsens Havn
År 2001
Bruttoareal (m2) 2.700
Anlægssum (kr) 13,6 mio.

Scandinavian Center, Århus

D.A.I. som rådgiver på et af de mest markante byggerier i Århus.

D.A.I. har stået for ingeniørrådgivningen til Scandinavian Center i Århus. Et multifunktionelt centerkompleks bestående af, hotel Radisson SAS med 240 værelser, kontorer, butikker og kongresfaciliteter med sal for 2.000 personer samt p-kælder med plads til 1.200 biler.

 

Kunde I/S Scandinavian Center
Kompetence Ingeniørrådgivning
Placering Århus
År 1995
Bruttoareal (m2) 75.000
Anlægssum (kr) 500 mio.