Vi har ikke ambitioner om at være de største - men de bedste.

Vi har ikke ambitioner om at være de største - men de bedste.

Vi er specialister med stort S

Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivere har ancienniteter på op imod 40 år. Som bygherrens professionelle sparringspartner og rådgiver planlægger, styrer og sikrer vores bygherrerådgivere, at projektets funktionalitet, æstetik, tid og budget går op i en højere enhed. 

Mere
Projekterings- og byggeledelse

Projekterings- og byggeledelse

Som to særskilte rådgiverydelser varetager vi opgaver som projekterings- og byggeleder for almene boligorganisationer, offentlige aktører og private erhvervsvirksomheder og investorer. 

Mere
Projektering

Projektering

Vores rådgivere inden for projektering har altid den nyeste viden om alle forhold inden for byggeri, hvor vi råder over alle de nødvendige værktøjer til beregning og visualisering. 

Mere
Projektudvikling

Projektudvikling

Projektudvikling er en særskilt afdeling i DAI, der fokuserer på og investerer i strategiske netværker og samarbejder i markedet. Vores specialister i Projektudvikling sikrer, at vi i DAI hele tiden er omstillingsparate og nytænkende, så vi kan skabe det største mulige udbytte for vores kunder.

Mere
Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vores bæredygtighedsafdeling beskæftiger sig udelukkende med bæredygtigt byggeri, så vi i DAI kan leve op til bæredygtighedskravene i Danmark og globalt. Vores team af konsulenter arbejder med...

Mere
Brandrådgivning

Brandrådgivning

I DAI har vi været med i processen siden BR18’s certificeringsordning blev indført og kompetencen flyttet til rådgivere. I afdelingen er vi nu en faggruppe af 3 certificerede brandrådgivere, samt...

Mere
Landsbyggefonden

Landsbyggefonden

Vi er én af landets førende rådgivere for almene boligforeninger i forbindelse med renovering af boliger samt bygherrerådgivning. Vores bygherrerådgivning omfatter, udover den normale rådgivning,...

Mere

Vi skaber værdi

Dyk ned i vores brochurer her, hvor vi fortæller om, hvordan DAI tidligere har skabt værdi på projekter på tværs af vores afdelinger og specialer.

Emilies Plads Horsens

KompetenceArkitektur og bygherrerådgivning
Byggeår2024-2025
Bruttoareal4500 m²

Parkeringshus Viborg

KompetenceArkitektur og bygherrerådgivning
Byggeår2023
Bruttoareal3000 m², 200 biler
Anlægssum28.000.000

Autismecenter Skive

KompetenceIngeniørrådgivning
Byggeår2020-2022
Bruttoareal4.000 m²
Anlægssum50.100.000 kr.

Gellerup Kollegiet Aarhus

KompetenceIngeniørrådgivning
Byggeår2016-2020
Bruttoareal12.500 m² + kælder
Anlægssum170.000.000 kr.

Ørnsøvej Silkeborg

KompetenceBygherrerådgivning
Byggeår2018-2020
Bruttoareal3.640 m²
Anlægssum46.592.800 kr.

Beringsgaard, afd. 3 og 4 Horsens

KompetenceTotalrådgivning og Bygherrerådgiver
Byggeår2018-2022
Bruttoareal30.700 m²
Anlægssum326.000.000 kr.

Kalkærparken Højbjerg

KompetenceTotalrådgivning iht. YBL 18
Byggeår2017-2020
Bruttoareal13.600 m²
Anlægssum79.500.000 kr.

Vi forener arkitektens kreativitet med ingeniørens logik

DAI er stiftet i 1945 i Silkeborg og har i dag også afdelinger i Aarhus og Horsens. Med mere end 75 år på markedet trækker vi på en mangeårig erfaring inden for bygherrerådgivning, rådgivning i forbindelse med Landsbyggefonden, totalentreprise, arkitekt- og ingeniørrådgivning samt bygge- og projektledelse. 

50
Medarbejdere
75
Års erfaring

Vi er hinandens fælles styrke

Det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Og med gensidig respekt og interesse for hinanden, tror vi på, at vi opnår gladere medarbejdere og kunder. Vi vægter derfor i DAI et godt arbejdsmiljø højt, hvor vi gennem sociale og uformelle arrangementer lærer hinanden bedre at kende – både i og udenfor arbejdstiden.

Mere

Rikke Thyregod Sørensen Energi, Bæredygtighed og Indeklima | Ingeniør
" Hos DAI kan jeg arbejde med mit brændpunkt; bæredygtighed. Vi har et fantastisk sammenhold i gruppen drevet af vores ønsker om at gøre en forskel – om det er i det store eller i de små. Der er plads til, at vi udvikler os individuelt og som team.  "
Mathias Henriksen Bygningskonstruktør
" Da jeg skulle i praktik på 6. semester, som bygningskonstruktør, var jeg så heldig at få plads hos DAI, hvor jeg efterfølgende også hjalp til som studentermedhjælper. Da jeg stod med eksamensbeviset i hånden, håbede jeg på at kunne komme tilbage til DAI – så det var fremragende, da jeg fandt ud af, at der ventede en fastansættelse.   "
Maria Lejsgaard Myrup VVS-ingeniør
" Kan man bo i Oslo og arbejde for DAI? Ja! Da vi besluttede at flytte tilbage til Oslo, var DAI heldigvis åbne for idéen. Med dagens teknologi og DAI's fleksible arbejdstilgang kan jeg kombinere de norske fjelde med stadigvæk at være en del af teamet i Danmark. "