Ingeniørrådgivning - Fagligt fyrtårn på konstruktionsprojekter

Vi arbejder med: 

 • Projekteringsledelse
 • Byggeledelse
 • Arkitektfagtilsyn
 • Ingeniørfagtilsyn
 • Tidsstyring
 • Økonomistyring
 • Styring af sikkerhed
 • Og meget mere

Og vil du langt hellere stå i spidsen for et konstruktionsteam, hvor halvdelen af medarbejderstaben allerede er certificeret – og den resterende del af teamet bliver det i de kommende år? Så skal du rydde skrivebordet for dokumentation, sætte dig godt til rette og dykke ned i muligheden som faglig badass fyrtårn inden for konstruktioner hos DAI i Brabrand.

Din nærmeste leder, Kåre Tinning, har allerede gjort sig tanker om, hvordan du bliver en succes i jobbet på den korte bane:

 • DAI har for længst indset, at hvis man skal gå i front på fagligheden, kræver det fordybelse. Derfor kommer dine første seks måneder i teamet udelukkende til at gå med udvikling. Den i forvejen gode værktøjskasse skal først og fremmest blive helt up to date ift. nyeste regler og normer inden for konstruktioner.
 • For at lykkes med ovenstående, lader du din indre nørd slå sig løs på forretningens afsluttede projekter og finder hurtigt ud af, hvor der skal sættes ind. Din hjerne tænker allerede i smartere arbejdsgange, og hvordan vi kan optimere, så fejl og mangler minimeres i projekterne fremadrettet.
 • Efter seks måneder i udviklingens tegn er du nu klar til at inspirere dine kolleger på, hvordan I bedst muligt bruger den nu ajourførte værktøjskasse.
 • Fokus bliver på at ændre vaner og ”plejer” bliver endegyldigt smidt i skraldespanden.
 • Du ved, at ændring af vaner og rutiner kræver klar og kontinuerlig kommunikation, og du er knivskarp på, hvorfor teamet skal anvende værktøjskassen, og hvordan de gør det bedst muligt.
 • Din kontorplads er velbesøgt af kollegerne, da de oplever at bruge færre timer på sagerne, fordi du har sparret med dem og hjulpet dem i den rigtige retning.
 • Du samler op på faggruppemøderne med kollegerne og sikrer at dele succeshistorierne, som bl.a. inkluderer projekter med færre fejl og færre timer.

Med en konstruktionsafdeling på helt rette vej, giver det plads og energi til at kigge ind i synergien mellem ingeniørerne og konstruktørerne. Med din naturlige interesse for, hvordan BIM understøtter processen, er du med i faggruppemøder med konstruktørerne allerede seks måneder inde i jobbet. Du sikrer, at konstruktørens udvikling af Revit templates kommer til at leve i projekterne.

Tiden flyver afsted og med så stort fokus på optimering og procesgange finder du formentlig også områder, der sagtens kunne automatiseres. Du aner blot ikke hvordan! Heldigvis har du DAI’s IT-haj Michael ved din side, der med sine kodningsevner kan få dit arbejde med procesoptimering til at glide lettere – du skal blot give ham en god, detaljeret opskrift, så er han klar til at bidrage til udviklingen.

Ansøg stillingen

Vi forventer ikke, at du elsker de nye dokumentationskrav…

…men du har helt sikkert knækket koden på niveauet af statisk dokumentation, som nu er et krav i alle sager. For at lykkes i rollen som fanebærer i konstruktionsafdelingen, er du uddannet ingeniør. Om du har mange år på bagen eller ej er slet ikke relevant. Det vigtigste er, at du stadig sætter pris på din konstruktionsfaglighed og kan lide at investere tid i at dygtiggøre andre omkring dig. Du sidder formentlig i dag og er dødtræt af regler og din rolle som kontrolorgan, og du ønsker at bruge mere tid på udvikling, automatisering og optimering. Er du endnu ikke certificeret KK2, er du klar til at blive det, så snart du kommer ombord i DAI.

I DAI løfter man i flok og du vil derfor opleve at både kollegerne, direktøren og din nærmeste leder er certificeret – både KK2 og KK3/KK4. Alle der kan certificeres bliver certificeret, for ingen skal udelukkende sidde som kontrolorgan. Du mister motivationen og årsagen til, at du overhovedet blev uddannet konstruktionsingeniør – og det ønsker ingen i DAI.

Klar til at genfinde motivationen for konstruktionsprojekter?

Søg i dag, hvis du mener, du er den rette til jobbet.

Kåre Tinning

Ønsker du at ansøge jobbet, eller har du spørgsmål?

Kontakt Kåre Tinning
Partner, Chef for projekteringsafdelingen

23215496

kti@dai.dk