Vi søger dygtige Bygherrerådgivere

Vi søger en kollega, der: 

Ideelt set har 10 års erfaring fra byggebranchen med store og små byggeprojekter, hvilket har givet dig en viden om de grundlæggende discipliner ift. ydelsesbeskrivelser, udbud, aftaleforhold, kontraktstyring, bæredygtighed og kvalitetssikring.

Men vi hører også gerne fra dig, der har erfaring som bygherre, eller entreprenør, eller dig, der er ”sølvræven” med lang erfaring inden for bygherrerådgivning. 

Vi ser gerne, at du: 

  • har en byggeteknisk uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, og besidder et stærkt fagligt fundament
  • er udadvendt, proaktiv og kommunikerer sikkert med alle involverede på alle niveauer
  • giver tryghed til vores kunder ved sin styring af tid, økonomi og indhold på projekterne
  • er løsningsorienteret, beslutsom, handlekraftig og har godt humør
  • er klar til at styrke vores gode arbejdsplads og bidrage til sammenholdet via sociale arrangementer
  • er god til at kommunikere både på skrift og mundtligt, evner at arbejde analytisk og kan skelne mellem, hvad der er væsentligt og uvæsentligt.

Har du kvalifikationerne til at yde solid bygherrerådgivning, og drømmer du om en arbejdsplads, hvor du skal sætte dit præg på spændende projekter i et stærkt bygherrerådgivningsteam, hvor kvalitet, ordentlighed, samarbejde og godt humør er nøgleord?

Så er du måske vores nye kollega! 

DAI er forandret og i vækst, og vi har bogen fyldt op med spændende kunder og projekter. 

For at understøtte og styrke vores team og væksten, er vi på udkig efter dygtige bygherrerådgivere til vores afdeling i Aarhus.  

Hos DAI kommer mennesket bag profilen altid før det lange CV og de fine titler. Vi er interesserede i dig, og hvad du kan bringe til bordet, men det er et godt udgangspunkt, hvis:

Du har gode samarbejdsevner og generelt går til opgaverne med et kreativt mindset. Du arbejder selvstændigt, struktureret og kan håndtere periodevise tidspres. Du er god til at kommunikere både på skrift og mundtligt, evner at arbejde analytisk og kan skelne mellem, hvad der er væsentligt og uvæsentligt. 

Du er en positiv person, der hellere ser muligheder frem for begrænsninger, og kan bidrage til at bevare glæden og stabiliteten i teamet. 

Vi rådgiver de mange bygherrer, der har fuld gang i byggeriet, og det har vi gjort siden 1945. 

Ingen af os har været her siden 1945, men her er kollegaer med masser af erfaring, der gerne øser ud af deres viden, eller sparrer med en ny erfaren kollega. 

Vi tilbyder dig:  

En rolle, hvor du skal sikre tryghed for bygherren, og du bliver en del af et team på 10 bygherrerådgivere i vores Aarhus-afdeling, hvor du vil blive bakket op af DAI’s mange fagspecialister. 

En arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på en sund balance mellem arbejde, familie og fritid. Vi hylder sociale arrangementer, hvor teamånden styrkes. - Med glade medarbejdere følger tilfredse kunder og en sund bundlinje.  

At du med et godt netværk og god markedstilgang kan bidrage til afdelingens udvikling og opgave-portefølje. 

God pensionsordning samt sundhedsforsikring. Løn efter kvalifikationer. 

Ansøg stillingen

Kan du se dig selv i jobbet? 

Så vi glæder os til at høre fra dig.  

Send din ansøgning med CV til: lpr@dai.dk, Emne: ”Bygherrerådgiver” og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for bygherrerådgivning, Louise Esmark Prahm, på 2122 9915 eller lpr@dai.dk 

Ansøgninger og samtaler behandles og afholdes løbende.  

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. 

Download PDF her

Louise Esmark Prahm

Ønsker du at ansøge jobbet, eller har du spørgsmål?

Kontakt Louise Esmark Prahm
Partner, Chef for Bygherrerådgivning

21229915

lpr@dai.dk