Vil du have en central rolle i projektudførelsen?

Og naturligvis lidt om jobbet

Som Fagchef hos DAI bliver du en del af vores projekterende team, som både beskæftiger sig med nybyggeri og renoveringsopgaver. Vi er et hold bestående af ca. 35 projekterende medarbejdere med forskellige fagkompetencer og i forskellige aldersgrupper, lige fra praktikanten til partneren med det grå hår.

Du kan se frem til at blive en del af en bredt sammensat medarbejderstab, som løser alle opgaver indenfor byggeriets faser – lige fra bygherrerådgivning og skitsering til detailprojektering, projektledelse og byggestyring.

Når du bliver en del af DAI, får du mere end blot et job, du træder ind i en mulighed for at forme din karriere i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed. Vi prioriterer dig som individ og tror på, at din trivsel og arbejdsglæde er nøglen til succes.

Så er du den rette person til jobbet, og har du lyst til at være en del af et spændende og udviklingsorienteret team, så send os din ansøgning. Du kan finde mere information om DAI på vores hjemmeside: http://www.dai.dk.

Bliv fagchef hos DAI og vær med til at videreudvikle og vidensdele i konstruktørteamet. 

Med en central rolle i projektudførelsen har du fokus på arkitekt- og konstruktionsdetaljen og du er med til at sætte retningen for vores fremtidige faglighed.  

Din indsats vil direkte påvirke kvaliteten af konstruktørteamets projekter, hvor vi ved, at din indtræden i en faglig ledende rolle i en ny organisation er en proces - virkeligheden og planer kan ændres, men vores målsætning er at du:

 • Får god og struktureret on-boarding.
 • Får hurtigt dine egne projekter, der gør at du lærer DAIs metoder og værktøjer at kende.
 • Sætter dig ind i teamets projekter og udfordringer.
 • Stiller gode nysgerrige spørgsmål, der leder til at du i løbet af det første kvartal identificerer og påbegynder implementering af initiativer, der kan forbedre leverancer i projekterne og arbejdsgangene.
 • Får afsat tid til at dyrke fagligheden til gavn for teamet og projekterne.
 • Er det naturlige faglige midtpunkt efter et halvt år, som har struktureret både den faglige formidling, vidensdeling i teamet og har sat en faglig målsætning for teamet.
 • Er den, der efter det første år, selvstændigt men engageret sætter en faglig retning, der inspirerer og motiverer teamet.

Om dig:

 • Du er uddannet konstruktør eller arkitekt med specialisering indenfor bygningsteknik.
 • Du ved, at du har tyngden som fagspecialist og kan løfte og bidrage til det team du træder ind i, og ikke mindst har du lysten til at andre løftes fagligt.
 • Du er holdspiller, der forstår at du først lykkes, når teamet lykkes.
 • Du besidder en solid forståelse for alment teknisk fælleseje/BR18 og er kontinuerligt opdateret med eventuelle ændringer og nyheder inden for området.
 • Du har ekspertise inden for alment boligbyggeri, og du har særligt fokus på de essentielle aspekter ved støttet byggeri.
 • Du har øje for at realisere udviklingsemner, der skal løftes i faggruppen.
 • Du er dygtig til at kommunikere og formidle tekniske komplekse løsninger.
 • Du besidder dybdegående teknisk viden om bygninger og deres konstruktioner og arbejder efter god byggeskik.
 • Du forstår selvstændigt at prioritere dine opgaver, og vægter hvad der er vigtigst - også når det går stærkt.

Da du skal påtage dig en særlig rolle og funktion, vil det være naturligt, at du i et eller andet omfang har prøvet noget lignende før. Det vigtigste er dog, at du har motivationen og dedikationen til at lede fagligheden og inspirere dit team mod fælles mål. Og ikke mindst så får du afsat tid i hverdagen til af løse funktionen som Fagchef.

Ansøg stillingen

Er du den rette person til jobbet, og har du lyst til at være en del af holdet?

Så giv Kåre Tinning et kald på +45 23215496 eller skriv på mail: kti@dai.dk.

Ansøgning, CV og andet relevant materiale sendes i en samlet pdf til ovenstående mail, mærket ”Bygningskonstruktør”. Du kan også bruge formularen på http://www.dai.dk.

Løn forhandles individuelt, som modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Ansøgning og tiltrædelse: Snarest muligt – ansøgninger bliver behandlet løbende.

Kåre Tinning

Ønsker du at ansøge jobbet, eller har du spørgsmål?

Kontakt Kåre Tinning
Partner - Chef for projekteringsafdelingen

23215496

kti@dai.dk