Bliv en del af DAI

Bliv en del af DAI 

Som medarbejder i DAI bliver du en del af et stærkt fællesskab både på arbejdspladsen, og når du har fri. Vi arrangerer ofte sociale arrangementer, som både er med til at styrke det interne fællesskab, men også gøre os klogere på menneskene bag profilerne.

Vi er gode til at fejre vores fælles og hinandens succeser, og det betyder, at en god nyhed sjældent går nogens næse forbi. Det skal nemlig være sjovt og inspirerende at gå på arbejde, og med gensidig respekt og interesse for hinanden opnår vi gladere medarbejdere og kunder. 

Selvom DAI har kontorer i tre forskellige byer, er vi gode til at mødes på tværs af afdelinger og deltage aktivt i de forskellige afdelingers initiativer. Vi ser DAI og vores kolleger som en helhed – og ikke tre særskilte afdelinger. Som medarbejder bliver du således en del af en større rådgivningsvirksomhed med internationale grene, der dog vægter den nære relation højt. 

Se jobs

Bliv en del af DAI: Billeder

Social og faglig udvikling er
grundstene hos os

Studietur

Hver 3. år tager hele DAI på “studietur” for at ryste lidt op i både medarbejdere og dagligdagens trummerum. Det er forskelligt, hvor turen går hen, men målet er at oplade batterierne og vende tilbage til arbejdet med fornyet energi og inspiration.

Fyraftensaftaler

Ikke alle arrangementer behøver at være skrevet i kalenderen flere måneder forinden. Vi faciliterer flere aktiviteter og arrangementer efter fyraften, eksempelvis et spil padeltennis eller en løbetur efter arbejde.

Fredagsbar

Det er vigtigt at afslutte en uge på en god måde, så vi mødes ofte om fredagen til en fyraftensdrink og snak med vores kolleger, hvor vi vender stort som småt, og ugen der gik. 

Faglige indslag

Hos DAI er vi ikke blege for at dele ud af vores viden og inspirere til udvikling. Det gør vi bl.a. ved løbende at deltage i kurser, faglige oplæg m.m., som vi bringer i spil ude på kontorerne gennem faglig sparring. 

Se ledige stillinger eller søg uopfordret