CSR

Vores sociale ansvar

Det har aldrig været vigtigere end nu at være en bæredygtig og ansvarlig virksomhed. Og også i DAI går vi på arbejde hver dag for at forbedre leve- og byggestandarden i samfundet. Sammen skal vi i rådgiver- og byggebranchen træde ind i en ny og mere bæredygtig fremtid til fordel for både planeten og vores medarbejdere. 

Dette sker ikke over natten og ikke af sig selv. Vi har i DAI derfor en ambitiøs bæredygtigheds- og CSR-strategi, som skal sikre, at vi som virksomhed bidrager positivt til den grønne omstilling og FN’s 17 verdensmål, hvor vi arbejder målrettet efter verdensmålene 3, 4 og 8. Vi fokuserer desuden på at minimere vores forbrug og spild, hvorfor vi er gået væk fra plastikflasker på alle kontorerne.

Vi har igangsat og er en del af flere CSR-initiativer lokalt og nationalt, herunder bl.a. gennem praktikantordning, sundhedsordning, motion og fællesskab, plads til forskellighed, donationer til lokalsamfundet og meget mere.

content/csrpeople_2024_cmyk-clean.png

Citat
Vi skal ikke bare snakke om det – men skabe en mere bæredygtig arbejdskultur, hvor mennesket er i fokus.
Rikke Petrea Bandholm, Fagchef
CSR: Billeder

Verdensmål 3: Sundhed og Trivsel

Vi danner rammerne for, at vores medarbejdere kan have en sund hverdag, hvor vi har fokus på såvel daglig motion og sund kost m. frugtordning på kontorerne. Vi arrangerer ofte fællestræninger, hvor vi desuden deltager i DHL Stafetten i Aarhus. Vi sikrer et sundt og sikkert arbejdsmiljø med mulighed for alsidige arbejdsstillinger, fod belysning og mulighed for afskærmning fra direkte solstråling på kontorerne.

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Hos DAI gør vi meget for at sikre uddannelse og udvikling af vores medarbejdere. Der afholdes interne kurser, hvor vi sikrer, at den viden, der er i organisationen, kommer ud til alle de rigtige medarbejdere. Vi sender vores medarbejdere på uddannelse inden for bl.a. Brand, Statik og Bæredygtighed og har flere certificerede brandrådgivere, statikere, DGNB konsulenter, bæredygtighedsledere og meget mere.

Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

Hos DAI er der plads til alle, der gerne vil gøre et godt stykke arbejde. Det faglige niveau og personligheden er vigtigere end nødvendigheden i, at vi alle arbejder 37 timer om ugen. Vi arbejder ud fra en fleksibel tilgang, hvor der også skal være plads til privatlivet. Derudover har vi flere i jobprøvning hos DAI samt ingeniør- og og konstruktionspraktikanter og ungarbejdere, som alle bidrager til et bedre og mere mangfoldigt arbejdsmiljø. Vi har modtaget CSRpeople-mærket i Horsens som dokumentation for vores arbejde med d. 8. verdensmål.

Citat
Vi har alene de sidste 9 måneder sparet 4750 plastikflasker ved at opsætte vandkølere på kontorerne.