Udsigten Skærbæk

DAI har været totalrådgiver på etablering af seks nye punkthuse i et naturskønt område i Skærbæk. Boligbyggeriet danner rammerne for et roligt og moderne boligområde, hvor der er plads til både pensionisten og børnefamilien. Grunden ligger tæt på lystbådehavn, strand, skov og indkøb. Med det moderne byggeri som lavenergibebyggelse, indbyder det til ‘‘Det gode boligliv’’, som Boli.nu ønskede at skabe.

De seks punkthuse er identiske i forhold til konstruktionsopbygning og indretning, men er placeret forskelligt på grunden, så alle lejligheder får glæde af dagslys. Punkthusene ligger parvis omkring ankomst- og parkeringsområde. Fra ankomstområdet entreres bygningen gennem et lukket ankomstrum med glasfacader, som deler bygningen i to bygningskroppe, som er henholdsvis to og tre etager.

Hvert punkthus har ti 3-rums lejligheder, hvor der i den ene lejlighedstype er mulighed for at indrette en 4-rums lejlighed. Lejlighederne fordeles på stueplan og 1. sal med fire lejligehder og 2. sal med to lejligheder. Desuden er der etableret en tagterrasse for hele bygningen samt egen terrasse eller altan til alle lejligheder. Hele bygningen er indrettet efter kravene om tilgængelighed.

DAI’s rolle og ydelser

DAI har stået som totalrådgiver, leveret projekteringsledelse, konstruktioner, installationer, energi, brand og arbejdsmiljø. Link Arkitektur har været arkitekt på projektet, under ledelse af DAI.

DAI har desuden varetaget byggeledelsen og fagtilsyn.

Udover totalrådgivningen har DAI også håndteret udarbejdelse og indberetning af skema A, B og C.

Opgaven er tildelt under en rammeaftale vedrørende totalrådgivning.

Se Flere billeder
Torben Krogh Hagh

Vil du vide mere om projektet og dine muligheder

Kontakt Torben Krogh Hagh
Partner - Chef for projekterings- og byggeledelse

21400320

tks@dai.dk

Se, hvad vi kan hjælpe med

Vores specialer og kompetencer spænder bredt, og vi kan hjælpe jer med alle dele af byggeriet – fra idéudviklingen til projektering og byggeledelsen. 

Læs mere om vores specialer