Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivere har ancienniteter på op imod 40 år. Som bygherrens professionelle sparringspartner og rådgiver planlægger, styrer og sikrer vores bygherrerådgivere, at projektets funktionalitet, æstetik, tid og budget går op i en højere enhed. 

Mere
Projekterings- og byggeledelse

Projekterings- og byggeledelse

Som to særskilte rådgiverydelser varetager vi opgaver som projekterings- og byggeleder for almene boligorganisationer, offentlige aktører og private erhvervsvirksomheder og investorer. 

Mere
Projektering

Projektering

Vores rådgivere inden for projektering har altid den nyeste viden om alle forhold inden for byggeri, hvor vi råder over alle de nødvendige værktøjer til beregning og visualisering. 

Mere
Projektudvikling

Projektudvikling

Projektudvikling er en særskilt afdeling i DAI, der fokuserer på og investerer i strategiske netværker og samarbejder i markedet. Vores specialister i Projektudvikling sikrer, at vi i DAI hele tiden er omstillingsparate og nytænkende, så vi kan skabe det største mulige udbytte for vores kunder.

Mere
Brandrådgivning

Brandrådgivning

I DAI har vi været med i processen siden BR18’s certificeringsordning blev indført og kompetencen flyttet til rådgivere. I afdelingen er vi nu en faggruppe af 4 certificerede brandrådgivere, samt...

Mere
Klima- og Energi

Klima- og Energi

Hos Danske Arkitekter og Ingeniører tror vi på, at design matters. Vores tilgang til byggeri er baseret på en dyb forståelse af både økonomiske og miljømæssige faktorer, hvor økonomisk og...

Mere
Landsbyggefonden

Landsbyggefonden

Vi er én af landets førende rådgivere for almene boligforeninger i forbindelse med renovering af boliger samt bygherrerådgivning. Vores bygherrerådgivning omfatter, udover den normale rådgivning,...

Mere
3D scanning og registrering

3D scanning og registrering

Med 3D-scanning åbner DAI døren til en ny dimension af ejendomsadministration, hvor vi tilbyder præcise og detaljerede digitale tvillinger af dine ejendomme. 3D-scanninngen muliggør ikke blot en mere effektiv forvaltning, men også en revolutionerende tilgang til ejendomsstyring.

Mere