projekter

Brandrådgivning

 • Indledende brandrådgivning
  • Indplacering i Brandklasse
  • Screening af bygningsdele, installationer og indsatsforhold for konkurrencer og prissætning
  • Foreløbige brandplaner
  • Rådgivning om udtagelser for krav til byggetilladelse ved ombygning

 

 • Brandrådgivning i  projekterings-, bygge- og afleveringsfase
  • Brandteknisk design til byggetilladelse: Starterklæring, Brandstrategi mm.
  • Rådgivning til de projekterende
  • Brandtekniske dokumentation til ibrugtagning: Kontrolrapporter, Sluterklæring, DKV-plan

 

 • Brandrådgivning i driftsfasen
  • Brandsyn for eksisterende byggeri
  • DKV-plan på eksisterende byggeri

Vi har siden BR18’s certificeringsordning trådte i kraft fået certificeret rådgivere, der varetager projektering og dokumentation for brandsikkerhed i byggesagsbehandlingen. Teamet, bestående af certificerede rådgivere samt kvalificerede konstruktører, der har fulgt udviklingen i branchen og i den gældende lovgivning, og udviklet en strømlinet firmastandard omkring procedurer og skabeloner for branddokumentation. DAI tilbyder brandrådgivning i alle byggeriets faser, for egne projekter, som underrådgivere for andre rådgivere eller entreprenører samt for professionelle bygherrer. Vi har rådgivere certificeret til Brandklasse 2 i firmaet, samt faste samarbejdspartnere for Brandklasse 3-4. 

Christian R. Andersen

Skal jeg være jeres samarbejdspartner?

Kontakt Christian R. Andersen
Brandrådgiver - VVS Ingeniør

21893315

cra@dai.dk

Vi ser din opgave fra flere sider

Vores opgave er altid at skabe de rigtige løsninger for dig – men også at have forståelse for alle involverede samarbejdspartnere og interessenter. 

Se vores specialer

Mere
Citat
Vi skal i branchen fastholde vores specialistområder og spidskompetencer, men hele tiden udvikle os individuelt og i fællesskab.
Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivere har ancienniteter på op imod 40 år. Som bygherrens professionelle sparringspartner og rådgiver planlægger, styrer og sikrer vores bygherrerådgivere, at projektets funktionalitet, æstetik, tid og budget går op i en højere enhed. 

Mere
Projekt- og byggeledelse

Projekt- og byggeledelse

Som to særskilte rådgiverydelser varetager vi opgaver som projekt- og byggeleder for almene boligorganisationer, offentlige aktører og private erhvervsvirksomheder og investorer. 

Mere
Projektering

Projektering

Vores rådgivere inden for projektering har altid den nyeste viden om alle forhold inden for byggeri, hvor vi råder over alle de nødvendige værktøjer til beregning og visualisering. 

Mere
Projektudvikling

Projektudvikling

Projektudvikling er en særskilt afdeling i DAI, der fokuserer på og investerer i strategiske netværker og samarbejder i markedet. Vores specialister i Projektudvikling sikrer, at vi i DAI hele tiden er omstillingsparate og nytænkende, så vi kan skabe det største mulige udbytte for vores kunder.

Mere
Bæredygtighed

Bæredygtighed

Vores bæredygtighedsafdeling beskæftiger sig udelukkende med bæredygtigt byggeri, så vi i DAI kan leve op til bæredygtighedskravene i Danmark og globalt. Vores team af konsulenter arbejder med...

Mere
Brandrådgivning

Brandrådgivning

Vi har siden BR18’s certificeringsordning trådte i kraft fået certificeret rådgivere, der varetager projektering og dokumentation for brandsikkerhed i byggesagsbehandlingen. Teamet, bestående af...

Mere
Landsbyggefonden

Landsbyggefonden

Vi er én af landets førende rådgivere for almene boligforeninger i forbindelse med renovering af boliger samt bygherrerådgivning. Vores bygherrerådgivning omfatter, udover den normale rådgivning,...

Mere