Profil

Står du som bygherre med et renoveringsprojekt eller skal nybygge, så står vi klar til at bistå med rådgivning, både som totalrådgiver, bygherrerådgiver eller arkitekt- og ingeniørrådgiver på dit projekt. Vores kompetente sammensætning af erfarne ingeniører og arkitekter betyder, at vi stiller det bedste hold til at hjælpe dig med dit projekt.

 

Mange års erfaring med rådgivning

Med mere end 75 års erfaring i rådgivning, siden vores stiftelse i 1945. Grundlaget for stiftelsen var at bistå boligorganisationer i Silkeborg med arkitekt og ingeniørrådgivning, hvilket i dag har gjort, at DAI er eksperter inden for disse renoveringsopgaver. Undervejs har vi udvidet med særlige kompetencer inden for erhvervsbyggeri, energirenovering, offentlige projekter og funktionsændring.

Med vores brede erfaringsgrundlag som bygherrerådgivere og totalrådgivere er vi klar til at bistå dit projekt fra forundersøgelser til aflevering af projektet. Vi rådgiver lige fra projektets forarbejder og håndterer sikkert de mange regler, der skal tages hensyn samt i byggeledelse i udførelsesfasen.

Vores arkitekter og ingeniører er erfarne og fortrolige i deres fagområder. De løser opgaverne med en nytænkende tilgang, og du kan derfor forvente, opgaven blive løst med det mest optimale resultat. Vi hjælper desuden almene boligorganisationer med rådgivning i forbindelse med støtte fra Landsbyggefonden og Byggeskadefonden.

 

Tæt samarbejde

Hos DAI forener vi arkitekternes kreativitet med ingeniørernes logik i en rådgivende virksomhed. Vores styrke er hinanden. Derfor samarbejder arkitekter og ingeniører tæt på vores kontorer i Århus, Silkeborg og Horsens, og vi har også ofte samarbejde med andre arkitektvirksomheder som underrådgivere på vores projekter. Vi yder engageret og professionel rådgivning, der skaber vedvarende merværdi for både vores kunder og samarbejdspartnere. Siden 1945 har vi leveret bæredygtige og kreative projekter af høj kvalitet baseret på det bedste i dansk byggetradition.