Arbejdernes Landsbank, Odense

Facade renovering

Bygningerne består af en etageejendom beliggende ved Fisketorvet i Odense.

Følgende er blevet udført:

* Ny facade konstruktion
* Udskiftning af vinduer
* Facadeisolering
* Lysninger, bundstykker
* Baldakiner
* Tagpapdækning

D.A.I. har været rådgiver for AL-Bank i forbindelse med ombygninger af afdelinger i Horsens, Kolding, Vejle, Aalborg og Åbyhøj.

 

Kunde AL-Bank
Kompetence Totalrådgivning
Placering Odense
År 2012
Bruttoareal (m2) 3.398

Arbejdernes Landsbank, Vejle

Facade renovering

Bygningerne består af en etageejendom beliggende mod Nørregade, indeholdende delvis kælder, stueplan, 1. og 2. sal. Ejendommen er sammenbygget med 1 plansbebyggelse i gården, som indeholder en stor del af bankens lokaler.

Følgende er blevet udført:

* Ny facade konstruktion
* Udskiftning af vinduer
* Facadeisolering
* Lysninger, bundstykker
* Baldakiner
* Tagpapdækning

D.A.I. har været rådgiver for AL-Bank i forbindelse med ombygninger af afdelinger i Horsens, Kolding, Odense, Aalborg og Åbyhøj.

 

Kunde AL-Bank
Kompetence Totalrådgivning
Placering Vejle
År 2012
Bruttoareal (m2) 1.026
Anlægssum (kr) 2,3 mio.

Vandrehjem, Esbjerg

Udbygning og tilbygning til gammelt vandrehjem.

Projektet omfatter en ny værelsesfløj med 20 nye velindrettede lyse værelser med eget toilet og bad, fordelt på to etager. I forbindelse med fløjen er der på hver etage også indrettet et hyggeligt fælleareal, med udgang fra stueetagen til en solterrasse i den hyggelige have.

Bygningerne er indrettet med stor tilgængelighed så de kan benytte af alle; også hvis man er kørestolsbruger. Spisesalen er også blevet udvidet med 116 m2, og med udsigt til skoven og haven, kan maden nydes enten i spisesalen eller på den tilhørende terrasse.

 

Kunde Esbjerg Kommune
Kompetence Totalrådgivning
Placering Esbjerg
År 2008-09
Bruttoareal (m2) 1.312
Anlægssum (kr) 17,2 mio.

AQUA Ferskvands Akvarium

Nye akvarier med mulighed for tæt kontakt med dyrelivet.

AQUA’s nye akvarier er opbygget så de kan ses både indendøre og ude i det fri. Hele komplekset giver de besøgende fin mulighed for at oplave de forskellige akvarier, dels gennem glasvægge og som åbne bassiner med direkte kontakt til dyrene. Byggeriet er efter myndighedskrav udformet under hensyntagen til de omkringliggende bygninger, og indgår dermed i en harmonisk bebyggelsesenhed i det skovrige område.

 

Kunde AQUA Ferskvandsakvarium
Kompetence Totalrådgivning
Placering Silkeborg
År 2007
Bruttoareal (m2) 2.000
Anlægssum (kr) 23 mio.

Invita, Esbjerg

Konvertering med succes.

Projektet bestod i en omdisponering og fornyelse af mejerikoncernen ARLA´s eksisterende erhvervsejendom på ca. 2.000 m2.

Dispositionsforslaget blev udarbejdet med henblik på et videresalg til nye erhvervsmål. Dette blev så stor en succes at den nye ejer, Invita Køkkencenter, valgte at fortsætte med D.A.I. som arkitektrådgiver.

 

Kunde Invita
Kompetence Arkitektrådgivning
Placering Esbjerg
År 2005-06
Bruttoareal (m2) 2.000

Team Truck værksted

Topmoderne værksted med fokus på et sundt arbejdsmiljø.

Vi skabte moderne værksteds- og udstillingsfaciliteter til Team Truck ApS i Varde. Virksomheden er markant placeret i et erhvervsområde med stor synlighed og overblik over omgivelserne. Fleksibilitet, åbenhed og optimale lysforhold har været udgangspunktet for byggeriet, der skaber de bedste rammer og sammenhænge mellem de enkelte funktioner.

 

Kunde Team Truck A/S
Kompetence Totalrådgivning
Placering Varde
År 2004
Bruttoareal (m2) 1.240
Anlægssum (kr) 8,4 mio.

Bauhaus byggemarked, Viby J

D.A.I. bygger byggemarked

Projektet er placeret på arealerne ved siden af Kvickly Xtra i Viby J. Det nye Bauhaus byggemarked indeholder engros handel med drive in, tømmerhandel med integreret byggemarket samt havecenter.

Vi har stået for ingeniørrådgivningen på bygningen, der er udført som elementbyggeri med bærende facader, bærende skillevægge og bærende søjlerækker. Taget består af trapez stålplader båret af TTS elementer.

 

Kunde FDB
Kompetence Ingeniørrådgivning
Placering Viby J, Århus
År 2004
Bruttoareal (m2) 10.000
Anlægssum (kr) 55 mio.